En internationell konferens om familjemedicin - Westrin, Claes-Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1984)
WONCA, en världsorganisation för allmän- och familjeläkare höll i maj 1983 sin tionde storkonferens i Singapore. Den gav ett helhetsintryck av vitalitet och nytänkande och av att det verkligen finns go i västvärldens allmänmedicin. Det starka intresse för organisations- och utbildningsfrågor (43 % av samtliga bidrag till konferensen) kan dock tolkas som att det trots vitaliteten fortfarande finns en osäkerhet om allmänläkarnas yrkesroll och ansvarsområde.