Bokrecensioner - Haglund mfl, Gustav (Socialmedicinsk tidskrift, 1985)
Recenserade böcker: JOHAN HALLQVIST (ed): Varför bli vi sjuka? MIRIAM RUNFORS BJÖRN WRANGSJÖ: Familjemönster - att förstå och beskriva familjer ur systemper spektiv JOHAN CULLBERG: Dynamisk psykiatri LARS LIDBERG, JAN FREESE: Rätt och psykiatri HANS BERGLIND: Arbetslösheten - en utmaning för det sociala arbetet MATS ERIKSSON LENNART KÖHLER: Socialt stöd åt handikappande barn i Norden JAN MOLIN: Alkohol