Förarutbildning och trafiksäkerhetsinformation - några synpunkter - Spolander, Krister (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Information och utbildning är påverkansmetoder med våra trafikanter som objekt. Är förarutbildningen bra idag? Hur kan den förbättras? Och vad finns det för problem? Och vilken roll spelar trafiksäkerhetskampanjer? Ger de några effekter på trafiksäkerheten? Hur ser effektiva kampanjer ut?