Bokrecensioner - Theorell mfl, Töres (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Recenserade böcker: PAUL MOXNES: Ångest och Arbetsmiljö WILLIAM H MASTERS OCH YIRGINIA E JOHNSON: Ny syn på homosexualitet (orig. Homosexuality in perspec tive). INGEGERD BERGBOM ENGBERG & BIRGITTA HALLENBERG: Respiratorvård - patientupplevelser Tre rapporter från Institutet för Gerontologi, Jönköping