Samordnad habilitering bör bli 80-talets reform - Hallerby, Nils (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
Barnhabiliteringen måste snabbt samordnas, men det innebär inte att alla personalgrupper i habiliteringsteamen skall vara anställda av den nya rehabiliteringsnämnden, säger Nils Hallerby i denna artikel.