Nytt från FSS - FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Föreningen Sveriges Socialchefer anordnade den 4- 5 december 1980 ett symposium kring temat "EKONOMI OCH SOCIALTJÄNST" i Norrtälje. Avsikten med symposiet var att belysa socialvårdens situation i det nuvarande samhällsekonomiska läget. där krav ställs på nedskärningar inom inte minst den offentliga sektorn.