Bokrecensioner - Eriksson, Ulla; Nordqvist, Percy (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Böcker som recenseras är: HOLSTEN FAGERBERG: Foster, familj, samhälle STIG BERG. BOO JOHANSSON. ÅKE RUNDGREN & BERTIL STEEN: Åldrandets Biologi