Brottsligheten kring prostitutionen - Frühling, Michael; Grönwall, Lars (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Prostitution förknippas ofta med olika slags brottslighet. I detta avsnitt beskrivs dels de olika brottstyper som förekommer, dels koppleribrottet från olika aspekter. Vissa förslag till ändringar av eller kompletteringar till nuvarande bestämmelser ingår också.