Bokrecensioner - Serner m fl, Uncas (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Böcker som recenseras är: HANS BERGLIND & ULLA PETTERSSON: Omsorg som yrke eller omsorg om yrket GUNILLA MYRBERG: Dokumentation bröstcancer BO MALMBERG: Pensioneringsprocessen