Social utblick: Förnya barnomsorgen - Wiklund, Villy (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Att spegla barnomsorgsdebatten är ingen lätt upp gift. Dags- och veckotidningar beskriver verksamheten ibland i positiva, ibland i kritiska termer och ofta ställs frågan: Har vi råd med barnomsorgen?