Bokrecensioner - Fhanér, Stig; Rydstedt, John (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Böcker som recenseras är: PER-JOHAN ÖDMAN: Tolkning, förståelse, vetande JAMES F FIXX: Löpning - från joggning till maraton