Akutmottagningen - för vad och för vem? Il. Fortsatt forskning nödvändig! - Westin, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Vi har i dag en ganska god samlad information hur de akutsökande patienterna inom olika sjukvårdsavsnitt ser ut. I nedanstående artikel skisseras uppläggningen av fortsatta undersökningar av akutmottagningarnas problem.