Socialtjänsten och vuxentvånget : Slutreplik - Grönwall, Lars (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Min avsikt med redogörelsen för tvångsfrågans behandling under senare år har varit att så korrekt som möjligt redovisa de olika turerna i frågan och samtidigt ge en del personliga synpunkter. Någon fullständig genomgång av alla aspekter har det inte varit möjligt att göra. Claes-Göran Westrin sätter fingret på en del punkter som är värda att kommentera ytterligare.