Nytt från FSS: Nordiskt samarbete beträffande rusmedelsproblem - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) har av Nordiska rådet beretts tillfälle att yttra sig över "Förslag om intensifierat nordiskt samarbete betr rusmedelsproblem" och anfört följande: Inledningsvis vill FSS slå fast att ett fördjupat samarbete på rusmedelsområdet bör kunna få avsevärd betydelse för att effektivisera insatserna på området. Samtidigt som missbruksproblemen är framträdande i de olika länderna, prövas i viss mån olika angreppssätt för att möta problemen.