Bokrecensioner - Beskow mfl, Jan (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Recenserade böcker: Jan Beskow: Skräcken för döden - fyra böcker om.död och självmord BIRGITTA WISTRAND: Råd om vård AGNETA LAURELL & LILLE MOR SVENSSON: Att gå i handledning i psykoterapi