I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Rubriker I dagens frågor: ILO slår larm om alkoholmissbruket Ett - minst sagt - svårt problem Alkohol och representation Åtminstone ett försök! Kvinnans frigörelse - visst inte! Kost, cancer och oskyldigt socker Fängelse för miljöbrott Miljövårdare drabbad av miljöskador Ökad brottslighet i 30 år ldrottsvåld legitimt? Ilsket om personalmat Unik svensk hjälpstyrka