Sjukdom och olycksfall hos invandrare - Aurelius, Göran; Moëll, Hans (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
I Cavtat i Jugoslavien hölls hösten 1977 en konferens om hälsovårdsproblem hos invandrararbetare. Från symposiet rapporterar nedan dr Göran Aurelius, socialstyrelsen och Hans Moell, länsläkare i Kronobergs län.