I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Rubriker I dagens frågor: Arbetsförhållanden och sjukfrånvaro Internationell miljöforskning i Sverige Rovdriftens faror Människan viktigare än fordonen! Se på händerna! Maximerad sjukvårdskostnad Lite läsning om barn