Nytt från FSS: Basinformation om socialtjänstreformen - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Föreningen Sveriges Socialchefer har 1979-04-02 till Styrelsegruppen för fortbildning om socialtjänstreformen framfört följande: Föreningen Sveriges Socialchefer har erfarit all det material som skall användas för basinformation om socialtjänstreformen kommer att färdigställas och distribueras först sedan riksdagen beslutat om reformen. Samtidigt har det sagts att reformförslaget inte kommer att föreläggas riksdagen förrän våren 1980. Enligt föreningens mening bör det material som skall användas för basinformation färdigställas och distribueras snarast möjligt efter det att regeringen lagt fram sin proposition