Bokrecensioner - Barholdson m fl, Erik (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Recenserade böcker: MILTON H ERICKSON. ERNEST L ROSSI & SHEILA I ROSSI: Hypnotiska verkligheter ULRlC NElSSER: Kognition och verklighet BRITTA ALIN-ÅKERMAN: Mitt barn skall testas GABRIELE WOHMANN: Lilla Paula ensam var ... VERDANDI, socialpolitisk debatt 9: Rulla köttbullar tillsammans det är kultur det POCKETTIDNINGEN R: Makt, förakt och vita rockar Om vinnare och förlorare i sjukvården PATRICIA MACMILLAN JOAN DAVIDSSON: Arbetsledning i vårdarbete. MARJALIISA ABRAHAMSSON: Snittet