I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Rubriker I dagens frågor: 91 000 icke-svenskar i skolorna Uppskjutet barnafödande Vandalismen i T-banan Fantasilöshet i handikapphjälpen Patienternas ställning stärks Socialförsäkringen förenklas Nya lagar efter 1 juli