I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1979)
Rubriker I dagens frågor: Ny ramlag om socialtjänst Färre direkt skolan -högskolan Barn i trafiken Höjd mopedålder Missbruksproblemen - planerade åtgärder Omhändertagandet av berusade Alkoholmissbruk - en jämförelse med Sovjet En viktig Spri-undersökning Barnarbetet minskar