Bokrecensioner - Björck m fl, Per-Olof (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Recenserade böcker: ULF OTTO: Psykiatri under barn- och ungdomsåren GUNNAR NILAND: Varför just du, Mikael? GÖRAN SCHEDIN: Ungdomsutveckling och psykoterapi