I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten; Philip, Folke (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: Totalt förbud mot aga Smittkoppsfritt i hela Asien De fattiga bland oss rika Brist på vårdlärare Tandvårdens brister utreds Läkemedelsskador ersätts - utan lag Långtidsvården Cancern - en politisk fråga? Rån och inbrott ökar Överfallslarm på sjukhus 9 miljoner liter Kir! Kvinnoforskning TV och de döva