I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: Felsatsning på sjukvård i u-länder Blygsamt förslag Enighet om vår befolkningskris Tillväxt eller lägre inkomst? Billigare medicin via nytt verk Patienter får ökade rättigheter Vårt största socialmedicinska problem Sjukhusarkiven viktiga för forskningen Sjuksystrar med recepträtt? 40 procent outbildade skyddsombud! Familjevården utreds Akademikers arbetslöshet