Att leva under stress: En kongressrapport - Lundin, Tom (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Israelerna är utsatta för en mångfald osedvanliga påfrestningar. Vad kan detta betyda för befolkningens hälsa? Denna fråga belystes vid en internationell kongress i Jerusalem om psykologisk stress under krig och fred. Tom Lundin, läkare vid psyk klin Akademiska sjukhuset i Uppsala, ger en kongressrapport