Nytt från FSS: Studiedagar 4-6 okt 1978 - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Föreningen Sveriges Socialchefer höll sina studiedagar i Göteborg den 4-6 oktober 1978 i allt väsentligt enligt det program som tidigare publicerats i SMT (nr 7-8/78). Studiedagarna som samlade 310 deltagare fick sin höjdpunkt i paneldebatten om "Socialpolitiken i framtiden" där Ingemar Mundebo, Olof Palme, Gustaf Douglas och Axel Gisslén medverkade.