Bokrecensioner - Svanström m fl, Leif (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Recenserade böcker: Guld och döda skogar: Rapport från Rönnskärsverken Sveriges skitigaste industri BIRGITTA LINNER, BARBRO WESTHOLM & MARIANNE THORNE: Familj och samlevnad Red GUNILLA FHANER: Perspektiv inom socialpsykologi POCKETIIDNINGEN R, 3/1978: Dödsorsak: ensamhet BODIL ROSENGREN: Barnpedagogutbildning och samhällsförändring