Nytt från FSS: Förändrade yrkesroller inom hälso-, sjuk- och socialvård - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) har av Delegationen för social forskning beretts tillfälle att yttra sig över rapporten "Förändrade yrkesroller inom hälso-, sjuk- och socialvård" och får med anledning härav anföra följande. I rapportens inledning lämnas en redogörelse för bakgrunden och syftet med rapporten. Där sägs att bland angelägna forskningsområden har frågor om förändrade yrkesroller inom hälso-, sjuk- och socialvård tagits upp.