I dagens frågor - Söderberg (Red), Sten (Socialmedicinsk tidskrift, 1978)
Rubriker I dagens frågor: Vård hos distriktssköterska ersätts Kloka ord kring döden Anhörigas hjälp i långtidsvården Dyrare tandvård Bra med sockerfritt - men skatt ska vi ha Kamp mot falska intyg Efter fylleristraffets avskaffande Heroinmissbruk ännu stort problem Jätteföretag för skyddat arbete LO-kritik Allt flera forskar -till 50 procent ILO-chefen: 1 miljard arbeten behövs Landstingen likgiltiga för invandrare SJ om rullstolar Ett lugnande besked Utredning om buller