Rörelseorganens sjukdomar - vårdplanering i Skåne - Bauer, Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
Organisationen av vården av rörelseorganens sjukdomar kräver samarbete mellan ett flertal specialiteter, bl a ortopeder och reumatologer. Problemställningar och problemlösningar från vården i Skåne redovisas i detta avsnitt