Bokrecensioner - Schaller m fl, Joseph (Socialmedicinsk tidskrift, 1977)
Recenserade böcker. JOHANNA TURNER: Kognitiv utveckling Psykologisk uppslagsbok Huvudredaktör: lNGVAR JOHANNESSON ÖBERG M FL: Psykologi för vårdyrken CAY KRUG: Rörelseträning för barn med försenad utveckling Conference on the Theme Nursing of the future Uppsala, January, 20-21, 1977 ANDERS AGRELL: Barnrätt