Förtroendeläkarnas arbetsuppgifter, arbetsmetoder och utbildning - Gülich, Tord (Socialmedicinsk tidskrift, 1976)
Nedanstående artikel bygger på ett inledningsanförande till en diskussion vid sammanträde i Svensk socialmedicinsk förening i Göte-borg 74.11.10. Utöver en redogörelse enligt rubriken framlägges en del önskemål, som skulle kunna förbättra verksamheten.