Försäkringskassornas informationsverksamhet - Thunberg, Torsten (Socialmedicinsk tidskrift, 1976)
Om rätten att bli informerad om rättigheter och skyldigheter i samhället, om försäkringskassornas informationsarbete till allmänheten och till sådana yrkesgrupper som i sitt arbete kommer i kontakt med försäkringskassorna och om vilket informationsmaterial och vilka hjälpmedel som finns för informationsarbetet berättar informationssekreterare Torsten Thunberg i denna artikel.