Nytt från FSS: Studiedagar och årsmöte i Falun 6-8 oktober - Red: Arne Borg, FSS Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1976)
Föreningens studiedagar och årsmöte hålls i år i Falun och kommer denna gång att sträcka sig över tre dagar, den 6-8 oktober 1976. Huvudtema blir barnomsorgen. Enligt det preliminära programmet ägnas första dagen åt "Barn och samhällsplanering" -och andra dagen åt "Bättre barnomsorg". Tredje dagen reserveras åt temat "Socialt arbete i framtiden" med speciell syftning till det vid denna tidpunkt förväntade betänkandet från socialutredningen.