Om folkmusikinspelningar - Wachenfeldt, Thomas von (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2023)
Recension av Märta Ramsten, 2022. Framför mikrofonen och bakom. En personlig återblick på Svenskt visarkivs verksamhet med inspelningar av folkliga musiktraditioner. Skrifter utgivna av Svenskt visarkiv 52. Möklinta: Gidlunds förlag. 238 s. ISBN 978-91-7844-494-6