Om estetiska lärprocesser - Hansson Stenhammar, Marie-Louise (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2025)
Recension av Björn Emmoth, 2024. Estetiska lärprocesser. Definition, position och potential. Diss. Luleå: Luleå tekniska universitet, 295 s. ISBN 978-91-8048-59-3 (tryckt version). ISBN 978-91-8048-592-0 (pdf-version) https://ltu.diva-portal.org/smash/get/diva2:1863905/FULLTEXT02.pdf