Tidigare än då …: Problem inom hymnforskningen, med utgångspunkt från Carl-Allan Mobergs ”Die liturgischen Hymnen in Schweden” - Nilsson, Ann-Marie (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 1991)
-