Meddelanden och aktstycken: Die schriftlische Fixierung des Quinten-Organums in einem Antiphonar-Fragment der Diözese Åbo - Milveden, Ingmar (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 1962)
-