Kungl. hovmusikus Anders Wesström (cirka 1720-1781): Strödda anteckningar såsom bidrag till 1700-talets svenska musikhistoria (första delen) - Hennerberg, C. F. (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2025)
-