AMS Annual Meeting in Boston, 29 oktober-1 november, 1998 - Tillman, Joakim (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 1998)
Rapport: AMS Annual Meeting in Boston, 29 oktober-1 november, 1998