Drottning Kristinas förhållande till italiensk opera och musik, särskilt till M. A. Cesti: Med ett tillägg om Cestis vistelse i Innsbruck (Första delen) - Sandberger, Adolf (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2025)
-