Et Par notationstekniske Problemer i det 16. Aarhundredes Musik og nogle dertil knyttede Iagttagelser (Taktinddeling-Partitur) - Jeppesen, Knud (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 1961)
-