Kalejdoskopisk jazzhistorik - Bjerstedt, Sven (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2025)
Recension av Jan Bruér, 2024. Jazz i Sverige – de första hundra åren. (Publikationer från jazzavdelningen, Svenskt visarkiv nr. 33) Göteborg: Ejeby, 592 s. ISBN 978-91-88693-30-3. ISSN 0281-5567.