Ett opublicerat brev från Fr.S. Silverstolpe till musikaliska akademiens sekreterare, Per Frigel, år 1806 - Mörner, C.-G. Stellan (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 1946)
-