Nyttig, användbar, relevant -- för vem? Några kommentarer till Tobias Pontaras artikel - Lilliestam, Lars (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2008)
Debatt: Svar till Tobias Pontara