Musikdidaktiskt standardverk på svenska - Zandén, Olle (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2025)
Recension av Ingrid Maria Hanken och Geir Johansen, 2024. Musikundervisningens didaktik. Svensk bearbetning: Cecilia Ferm Almqvist, Karl Asp, Annika Falthin, Susanna Leijonhufvud, Ronny Lindeborg, Johan Nyberg, Maria Pemsel, Ketil Thorgersen, Thomas von Wachenfeldt och Maria Wassrin. Malmö: Gleerups. 296 sidor. ISBN 978-91-511-0925-1.