33 nya svenska komponister - Tillman, Joakim (Svensk tidskrift för musikforskning / Swedish Journal of Music Research, 2001)
Göran Bergendal: 33 nya svenska komponister Stockholm: Kungliga musikaliska akademiens skriftserie nr 94, 2001, 340 s, ISBN 91-89038-21-5 Joakim Tillman