Recensioner - Brödje, Catrine; Tornborg, Emma; Sjöberg, Lina; Gavel-Adams, Lotta; Ryberg, Ingrid (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2010)
Catrine Brödje om Sofi Qvarnström, Motståndets berättelser: Elin Wägner, Anna Lenah Elgström, Marika Stiernstedt och första världskriget Hedemora: Gidlund, 2009, 453 s. (diss. Uppsala) Emma Tornborg om Ann Lundvall, Till det omöjligas konst bekänner jag mig: Gunnar Ekelöfs konstsyn Lund: Ellerströms, 2009, 348 s. (diss. Stockholm) Lina Sjöberg om Annelie Bränström Öhman, »kärlek! och någonting att skratta åt! dessutom«: Sara Lidman och den kärleksfulla blicken Säter: Pang, 2008, 240 s. Lotta Gavel-Adams om Astrid Regnell, Att se stjärnor på ljusa dagen: förvandling och försoning i August Strindbergs En blå bok Lund: Ellerströms, 2009, 407 s. (diss. Lund). Ingrid Ryberg om Magnus Ullén, Bara för dig: pornografi, konsumtion, berättande Stockholm: Vertigo, 2009, 372 s.