Reception/Bevakning/Kritik - Torell, Örjan; Pirholt, Mattias; Pettersson, Anders; Jansson, Mats; Olsson, Jesper; Orlov, Janina; Andersson, Hanne-Lore (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2008)
Örjan Torell om Magnus Persson, Varför läsa litteratur? Mattias Pirholt om Carin Franzén, För en litteraturens etik Anders Pettersson om Border Poetics De-limited, red. Johan Schimanski & Stephen Wolfe Mats Jansson om Staffan Bergsten, Den svenska poesins historia Jesper Olsson om Åsa Arketeg, An Aesthetics of Resistance Janina Orlov om Agneta Rehal-Johansson, Den lömska barnboksförfattaren Hanne-Lore Andersson om Bengt Landgren, Gunnar Tideström